Meditatiewebinar Het Sjamanistisch Geheim

De balans tussen lichte en zware energie
Bekijk webinar

Het Sjamanistisch Geheim

In dit webinar introduceer ik een eeuwenoude meditatievorm in 5 stappen die je iedere dag kunt doen, waarmee je zware energie en lichte energie in balans brengt.

je hebt geen ervaring nodig, in dit praktische webinar neem ik je mee in deze meditatie.

Groetjes,

Frank

​P.S. Mijn webinars/online trainingen volg je simpel met je computer/tablet/mobiel. Je hoeft niets te installeren. 
"Een leven waar je geen vakantie van hoeft te nemen"

Vroeger coachte ik mensen. Tegenwoordig laat ik mensen zichzelf helpen. Hoe? Door middel van meditaties.

Hoe komt dat zo?
Een reis naar Peru bracht mij in contact met de lokale Q’ero indianen die op 4.000 meter hoogte in de Andes leven. Wat ik van hen leerde raakte me diep. Ik merkte dat ik niet gelukkig was met mijn bedrijf en besloot het te verkopen. 

Vanaf dat moment ben ik me meer gaan richten op zelfonderzoek met behulp van meditatie. Omdat ik het beste leer door te delen, maakte ik de online meditatiecursus Het Sjamanistisch Geheim; 20.000 mensen volgden hem inmiddels.

Leven in vrijheid
Wat ik graag met deel is hoe je tot innerlijke rust komt. Hoe relaxter ik werd, hoe meer ik mezelf leerde kennen. Ik begon mijn eigen codering te snappen. Waarom is dat belangrijk? Omdat ik wil loskomen van onbewuste patronen zodat ik kan leven in vrijheid. Op de manier zoals ik wil, zonder me druk te maken over wat anderen daar van vinden.

Ik stop nooit met leren en met nieuwe ervaringen opdoen. Daarom mediteer ik iedere dag, douche ik dagelijks koud en daag ik mezelf uit met hardlopen. Ik stretch m'n mind door veel te lezen en wat ik leer in praktijk te brengen, en te delen op mijn ledensite.